Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod
Lokaal nieuws donderdag 24 augustus 2023

Dit zijn de beste series van 2023

Het is een vreemde tijd om televisie te kijken. Als er in de komende maanden geen nieuwe deal wordt bereikt tussen studio's en de Writers Guild of America, zou de aanhoudende staking gevolgen kunnen hebben voor tv-opstellingen dit najaar en daarna. Tegelijkertijd zouden we de gemiddelde kijker niet de schuld geven als dergelijke zorgen niet op de eerste plaats komen: voor alle onrust in de industrie, er is geen tekort aan goede shows die in de eerste helft van 2023 zijn uitgekomen. Tv kijken via Chromecast om de onderstaande series op een groot beeldscherm te zien, raden we dan ook zeker aan!

The Last of Us

Het idee van de videogamevloek van Hollywood was altijd een beetje overdreven - gelukkig zou HBO's The Last of Us voorgoed het einde van dat discours moeten markeren. Een bewerking van Neil Druckmanns bestverkochte videogame met dezelfde naam—Druckmann dient ook als mede-maker van de serie naast Craig Mazin— The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst waarin het grootste deel van de mensheid is weggevaagd door een schimmelinfectie die zijn gastheren verandert in, effectief, zombies. De show volgt Joel (Pedro Pascal), een geharde smokkelaar die is toegewezen om een ​​tienermeisje, Ellie (Bella Ramsey), door de Verenigde Staten te brengen in de hoop te ontdekken waarom ze is immuun voor de infectie.

The Bear

Het is een bewijs van The Bear dat het, kort nadat de FX-serie vorig jaar in première ging, leidde tot een bron van memes. Zoals het een show betaamt die de constante angst van het werken in een snelle keuken weergeeft, was de uitdaging voor het tweede seizoen van The Bear het vermijden van het soort inzinking die series als Ted Lasso en Yellowjackets trof. Gelukkig leverde The Bear niet alleen een bevredigende tweede cursus: het kwam op een hoger niveau om een ​​van de beste shows op televisie te worden. Je zult zien dat het heel anders is om in de keuken van je huis te staan dan in de keuken van een restaurant!

Beef

In de openingsscène van Netflix's Beef, gemaakt door Lee Sung Jin, trekt de ongelukkige aannemer Danny Cho (Steven Yeun) weg van zijn plek op het parkeerterrein van een bouwmarkt wanneer hij bijna een witte SUV raakt. De bestuurder in de andere auto, selfmade ondernemer Amy Lau (Ali Wong), toetert niet alleen terug naar Danny: ze steekt haar middelvinger naar hem op. Vanaf daar lopen de dingen uit de hand. Danny achtervolgt Amy door de straten van Los Angeles en richt zo veel ravage aan in een welvarende buurt dat de achtervolging viraal gaat. Dit is het beginpunt van Beef, wat in de volgende afleveringen nog veel raarder en erger wordt.

Succession

Succession haalde alles uit de kast in het vierde en laatste seizoen: de schokkende dood van de patriarch van de Roy-familie, een meedogenloze vrijbuiter om de Waystar Royco-troon te bereiken, een beladen verkiezingsavond die de slechtste herinneringen aan 2016 zal oproepen, en zoveel meer. Wat wonderbaarlijk blijft aan Succession is dat maker Jesse Armstrong en zijn all-star schrijverspersoneel kijkers alle reden hebben gegeven om het ensemble te verafschuwen - namelijk Logans zelfvernietigende falende kinderen - maar we kunnen het niet helpen dat we op een bepaald niveau medelijden met ze hebben

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden