Brandmeester Naaldwijk

Westland - Naaldwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aantrekkelijk en duurzaam wonen op een bijzondere plek
36 appartementen aan de ‘s-Gravenzandseweg in Naaldwijk
U bent op zoek naar gelijkvloers wonen op een aantrekkelijke locatie in het Westlandse Naaldwijk? Dan presenteren wij u graag De Brandmeester: een prettig appartementencomplex in een plezierige buurt, waar allerlei voorzieningen en ontspanningen binnen handbereik zijn, maar waar u ook heerlijk tot rust kunt komen.

Na een lang, intensief, maar vooral prettig traject is het zover: De Brandmeester gaat in verkoop! Nabij het gezellige centrum van Naaldwijk worden 36 duurzame appartementen genaamd ‘De Brandmeester’ ontwikkeld. Hiermee realiseren wij, Boele & van Eesteren, een breed aanbod van koopappartementen: van comfortabele 2-kamer appartementen tot royale 5-kamer appartementen.

Architect René Hoek van HET architectenbureau uit Naaldwijk is er goed in geslaagd om een appartementencomplex te ontwerpen dat straks goed voelt. Dat goed voelen lijkt natuurlijk een subjectief begrip, maar dat is het toch niet. Immers, er zijn nu eenmaal zogenoemde basiselementen die voor iedereen gelijk zijn en dus garant staan voor ‘dat goede gevoel’. Zo komen bijvoorbeeld nergens donkere plekken of hoeken in het gebouw voor. Daarnaast heeft het complex de vorm van een U, waardoor er een intiem binnenhof ontstaat. De binnenhof is zo licht en transparant mogelijk ontwikkeld. En ook dat draagt bij aan dat goede gevoel.

Jaren geleden heeft Woongroep Ouderen van Naaldwijk het initiatief voor ‘De Brandmeester’ genomen. Deze vereniging is in 2002 opgericht en elders in deze verkoopbrochure komt bestuurslid Sent Looije aan het woord. Hij kijkt nu al uit naar het moment van oplevering. Vooral omdat het complex tegemoet komt aan de wens van ouderen om bij elkaar te wonen. Op de begane grond, nabij de hoofdentree, is een ontmoetingsruimte ontwikkeld. Deze ontmoetingsruimte wordt, in de ogen van Looije, straks de plek waar bewoners elkaar gaan treffen. Een ruimte voor bijeenkomsten, workshops of om er spelletjes te doen.

Dat alles op een plek bij de belangrijke historische verbindingsroute van Naaldwijk met ’s-Gravenzande. Een locatie die al verschillende functies heeft gehad. Ooit werd hier groente – en fruit geveild. Later werd het de kazerne voor brandweerlieden. Kortom, een locatie met een boeiend verleden en nu een nieuwe toekomst. En daarmee is De Brandmeester niet alleen een aantrekkelijke en duurzame, maar vooral ook een bijzondere plek om te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brandmeester Naaldwijk
Koopwoningen
36
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden