Wonen aan de Otterschelp

Westland
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Duinvilla’s Wonen aan de Otterschelp

De zee ruist, de zon schijnt en in de lucht hangt de geur van zand en zilt. Het leven is mooi in Wonen aan de Otterschelp. In dit unieke villaproject aan de duinen bij Monster, even boven Den Haag, krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. De drie riante en instapklare duinvilla’s, die onder architectuur worden gebouwd, komen op een privé-eiland. Ze worden gasloos en onderhoudsarm. In de tuin zet het duinlandschap zich voort. En vanaf uw eigen steiger vaart u met uw sloep zo naar doorgaand vaarwater. Het strand, waar u heerlijk kunt uitwaaien en eindeloos met de hond kunt wandelen, ligt op loopafstand.

‘Next level’ wonen
De drie duinvilla’s van Wonen aan de Otterschelp worden met ruim 265 vierkante meter woonoppervlak zeer riant. Ze zijn daarnaast instapklaar. Dat betekent dat ze compleet worden afgewerkt, met uitzondering van de vloer en de raamdecoratie. U kunt er na de oplevering dus vrijwel meteen in. Tegelijkertijd is er volop ruimte voor uw wensen en ideeën. Wonen is hier naar een ‘next level’ getild. Niet alleen qua locatie, ruimte, comfort, uitstraling en duurzaamheid. Ook letterlijk. De entree, de living en de keuken bevinden zich op de eerste verdieping. Slaap- en badkamers liggen op de begane grond. Een andere indeling, met bijvoorbeeld alle functies op dezelfde verdieping, is eveneens mogelijk.

Tuin als duinlandschap, inclusief één jaar onderhoud
Ook de tuin is ‘next level’. Die wordt compleet aangelegd en in het eerste jaar kosteloos onderhouden. Het ontwerp is uniek. Daarin wordt het duinlandschap doorgezet. Ruimte genoeg: de kavels zijn (inclusief een stukje privé water) circa 887, 990 en 969 vierkante meter groot.

Hoogwaardige afwerking
Vloerverwarming en vloerkoeling, schitterend hang- en sluitwerk, gesausd glasvliesbehang op de wanden, douchedrains, lichtpunten in het terras en slanke raamprofielen voor een maximaal uitzicht. Zomaar wat voorbeelden van de afwerking van de duinvilla’s in Wonen aan de Otterschelp. Het is duidelijk: die afwerking krijgt een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. Tegelijkertijd zijn er ruime stelposten voor persoonlijke keuzes.

Verantwoord genieten: duurzaam en energiezuinig
Volop genieten dus, maar wel verantwoord. Want dankzij state of the art technieken en duurzame materialen woont u in de duinvilla’s duurzaam en energiezuinig. En natuurlijk zonder aardgas.


KORT
Wonen aan de Otterschelp
- Aan de duinen, op loopafstand van het strand.
- Onder architectuur, met aangelegde tuin (inclusief 1 jaar onderhoud).
- Instapklaar, met veel ruimte voor eigen woonwensen.
- 265,2 m² woonoppervlak, 6 kamers.
- Op privé-eiland met eigen aanlegsteiger voor een sloep.
- Gasvrij, duurzaam, energiezuinig, onderhoudsarm en toekomstgericht.
- Nabij gezellige dorpskern Monster, niet ver van Den Haag en Rotterdam.
- Prijsindicatie: 2.200.000 euro (v.o.n.).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Otterschelp
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden