GlasZicht fase 2

Westland - Maasdijk
Actueel aanbod

€ 647.500,- tot € 677.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
186 - 194m2
Kaveloppervlak
440 - 455m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

100% VERKOCHT!

BOUW GESTART!

Groots luxe en energieneutraal wonen

Midden in het centrum van Maasdijk komen in totaal acht zeer ruime twee-onder-eenkapwoningen met variërende kappen die zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Op de royale kavel van circa 440 m² wordt een vrijstaande gemetselde garage gerealiseerd en er is ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De diepe achtertuinen grenzen aan water.

De tweekappers zijn heerlijke woningen met een breedte van maar liefst 7,2 meter, dit geeft veel leefruimte. De laatst beschikbare woning heeft in de basis een woonoppervlakte van circa 194 m²!

De tweekappers worden luxe afgewerkt. De royale woonkamer heeft dubbele, openslaande houten deuren naar de achtertuin. De ruime keuken beschikt over alle benodigde aansluitpunten voor de installaties. Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer wordt voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch. Tegelwerk tot aan het plafond, inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en ligbad. De zolder is ingedeeld met een aparte kamer en het schuine dak wordt afgewerkt met witte platen. De stompe binnendeuren hebben geen bovenlichten en de V-naden in de hele woning worden netjes weggewerkt.

De woningen zijn energieneutraal, EPC 0, dankzij de zonnepanelen, individuele warmtepomp en het ventilatiesysteem. De warmtepomp zorgt in de winter voor een heerlijke warme woning door middel van de vloerverwarming op alle verdiepingen. In de zomer heb je het voordeel van vloerkoeling.

Meer informatie op: Glaszichtmaasdijk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
GlasZicht fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 647.500,- tot € 677.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Huisarts, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden