Boomgaerde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - Monster
Actueel aanbod

vanaf € 460.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 204m2
Kaveloppervlak
110 - 367m2

Over dit project

De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten.

In Boomgaerde komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen, met in fase 1 woonoppervlakten tot wel 204 m². Fase 1 bestaat uit 81 heerlijke woningen. Familiewoningen, herenboerderijen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Met het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, is er in Boomgaerde voor iedereen de ideale woning. Waar zie jij jezelf al wonen?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boomgaerde
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
81
Prijs vanaf
€ 460.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Overig, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden