Long Island

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - s-Gravenzande
Actueel aanbod

€ 795.000,- tot € 1.375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 200m2
Kaveloppervlak
275 - 800m2

Over dit project

In een uitzonderlijk mooi stukje Westland aan de oostkant van ’s-Gravenzande verrijst de villawijk Long Island – een al even uitzonderlijk mooi woonproject. In Hampton Style ontworpen telt deze nieuwe wijk 33 luxe woonvilla’s met een rijke variatie in architectuur. De woonvilla's hebben een woonoppervlakte van ca. 160 m2 tot 200 m2 en riante kavels van ca. 275 m2 tot ruim 800 m2 met vrij uitzicht.

Extra onderscheidend is de combinatie met de natuur; gelegen op een eiland gaan de villa’s een fantastisch verbond aan met het water en het groen. Iedere villa is direct gelegen aan het water en heeft een aanlegsteiger voor een mooie sloep. Hiermee kun je eindeloze tochten maken want het water is direct verbonden met de open vaarroutes van Midden-Delfland en Westland.

’s-Gravenzande zelf is een gezellige en veelzijdige woonplaats met alles erop en eraan. Winkelen gebeurt hoofdzakelijk op en rond Het Marktplein, in het centrum van het dorp. Hier vind je ook de meeste cafés, terrassen en restaurants. Het dorp dat dicht bij zee ligt, heeft met Arendsduin, Beukel en Vlugtenburg drie aparte strandingangen. De stranden behoren tot de schoonste in Nederland.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Long Island
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33
Prijs
€ 795.000,- tot € 1.375.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden