Fase 1a

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - Monster
Actueel aanbod

€ 499.500,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 204m2
Kaveloppervlak
109 - 391m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Het strand, de rust én de stad om de hoek!
De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten.

De locatie
De dag goed beginnen met een wandeling op het strand of eindigeno p een terrasje in de stad: het is allemaal mogelijk. Je vindt Boomgaerde aan de rand van Den Haag en Monster. Als gelukkige bewoner geniet je dus van de dorpse en én stadse gezelligheid. Alle belangrijke voorzieningen zijn in de buurt, zoals een supermarkt, verschillende scholen en sportverenigingen.

In Boomgaerde komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen, met in fase 1a woonoppervlakten tot wel 204 m². Fase 1a bevat 44 woningen. Familiewoningen, herenboerderijen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Met het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, is er in Boomgaerde voor iedereen de ideale woning. Waar zie jij jezelf al wonen?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fase 1a
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 44 beschikbaar
Prijs
€ 499.500,- tot € 950.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden