Fase 1b

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - Monster
Actueel aanbod

€ 499.500,- tot € 1.040.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 204m2
Kaveloppervlak
116 - 367m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten. Gelegen op slechts 9 minuutjes fietsen van het strand. In Boomgaerde wil je wonen!

Fase 1b bestaat uit 37 grondgebonden woningen. Na het succes van fase 1a, is de verkoop van fase 1b gestart op 14 december 2023.
Het aanbod bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa.

Familiewoningen
Vanaf je veranda uitkijken op kinderen die lekker spelen in het groen voor het huis.
Loop door je openslaande deuren vanuit de keuken zo naar buiten voor een avondje heerlijk buiten eten.
De familiewoningen van Boomgaerde zijn rijwoningen met subtiele detailverschillen, zodat elke woning echt eigen wordt.

Herenhuizen
Het bewijs dat rijwoningen écht bijzonder kunnen zijn. Door de dwarskap en afwijkend kleurgebruik springen deze robuuste huizen er echt uit. Geniet in je ruime achtertuin of aan de voorzijde op de veranda of onder de pergola. Hoe dan ook: in dit herenhuis haal je het heerlijke buitengevoel altijd binnen!

Twee-onder-een-kapwoning
Aan de voorzijde de dag doornemen met de buren en aan de achterkant de dag afsluiten met een drankje op je vlonder aan het water. Een tuin aan de waterkant, zie je jezelf al zitten? In deze royale twee-onder-een-kapwoningen worden al je woonwensen waargemaakt.

Vrijstaande villa’s
Voel je de koning te rijk in de exclusieve vrijstaande villa’s op een zeer ruime perceeloppervlakte. Met een royale achtertuin, gelegen aan het water. Dankzij de dubbele oprit is er voor jouw auto uiteraard plaats genoeg. Stoer en elegant met alle luxe die je van een vrijstaande villa verwacht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fase 1b
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 37 beschikbaar
Prijs
€ 499.500,- tot € 1.040.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden