Rieteilanden fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - Naaldwijk
Actueel aanbod

€ 725.000,- tot € 1.115.000,-

Over dit project

Het project Rieteilanden
Een uniek buitengevoel én van alle gemakken voorzien, midden in het bruisende Naaldwijk. Ontdek Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject dat zal worden gerealiseerd in de populaire, kindvriendelijke wijk Hoogeland. Waar je omringd wordt door groen en water. Waar de oprijlaan naar de eilanden, in combinatie met de karakteristieke architectuur je direct een gevoel van vrijheid geven. Een vakantiegevoel aan huis.

Een zee van ruimte
Of je nu kiest voor een twee-onder-een-kap of een vrijstaande villa, op Rieteilanden ervaar je ruimte in overvloed. Met circa 150 m² tot 200 m² woonoppervlakte, verdeeld over een royale living, badkamer(s) en vijf tot zes kamers, koop je hier de ideale gezinswoning. Praktisch ingedeeld, voorzien van een ruime berging, twee eigen parkeerplaatsen, een heerlijke tuin met veranda en je eigen vlonder over het water. In het ontwerp Rieteilanden is werkelijk aan alles gedacht om jouw wooncomfort te optimaliseren.

Een leven binnen en buiten
Dankzij de veranda en openslaande deuren gaan het leven binnen en buiten naadloos in elkaar over. Duw de openslaande deuren open en stap de veranda op. In de prachtige tuin die je omringt, creëer je niet alleen een fantastische chillplek voor de kinderen, maar trek je je ook gemakkelijk terug in je eigen oase van rust. Hier, in het hart van het Westland, kun je al jouw woondromen realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rieteilanden fase 1
Start (voor)verkoop
06-06-2024
Woningen
21 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 725.000,- tot € 1.115.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden