Fase 2

Westland - Monster
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het strand, de rust én de stad om de hoek!
De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten.

In Boomgaerde komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen, met in fase 1 woonoppervlakten tot wel 204 m². Fase 1 bestaat uit 2 delen (fase 1a met 44 en fase 1b met 37 woningen). Familiewoningen, herenboerderijen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Fase 1a is voor 100% verkocht en de bouw is in volle gang. De bouw van fase 1b start in september 2024, bekijk de projectwebsite voor het actuele aanbod.

Boomgaerde fase 2 gaat naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 in verkoop met diverse typen grondgebonden woningen, waaronder semi-bungalows en de herenboerderij. Met het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, is er in Boomgaerde voor iedereen de ideale woning. Waar zie jij jezelf al wonen?

Herenboerderij
Stap binnen in een wereld waar traditionele charme en moderne luxe naadloos samenvloeien. Onze Herenboerderij, met hun opvallende witte kopgevels, is een ode aan de tijdloze boerderijarchitectuur. Elk detail van deze woningen, van de karakteristieke (raam)luiken tot de elegante combinatie van rieten daken en dakpannen, weerspiegelt een diepe waardering voor ambacht en erfgoed, terwijl het alle hedendaagse gemakken biedt.
Kenmerken van de Herenboerderij:
- Woonoppervlakte: ca. 138 tot 176 m²
- Buitenruimte: Geniet van de vrijheid in een royale achtertuin

Twee-onder-een-kapwoningen
Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze woningen is de nabijheid van het strand. Stel je voor: in slechts 9 minuten sta je met je voeten in het zand, waardoor elke dag voelt als een mini-vakantie. Het gemak van wonen zo dicht bij het strand betekent dat je op elk moment kunt genieten van een frisse bries en ontspannende wandelingen langs de waterkant.
Kenmerken van de twee-onder-een-kapwoning:
- 8 twee-onder-een-kapwoningen
- Kenmerkende tuitgevels die een klassieke uitstraling met moderne flair combineren
- Elk huis is voorzien van een ruime aangebouwde berging, perfect voor extra opslag of hobbyruimte

Herenhuizen
Stedelijk gemak met dorpse charme
Woon je graag dicht bij stedelijke voorzieningen maar houd je van de charme van het platteland? Onze herenhuizen bieden het beste van beide werelden. De gezellige Westlandse dorpen in de omgeving bieden alles wat je op dagelijkse basis nodig hebt, terwijl je voor een terrasje of een dagje winkelen snel in het hart van Den Haag bent.
Kenmerken van de Herenhuizen:
- 6 prachtige herenhuizen, waarvan 2 met een kenmerkende tuitgevel.
- Beukmaat van 6,6 meter voor ruimtelijk comfort.
- Een ruime zolder die perfect is als hobbyruimte of kantoor.

Semi-bungalows
Onze semi-bungalows zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en levensloopbestendigheid, waardoor ze perfect zijn voor iedereen die op zoek is naar een 'forever home'.
Unieke kenmerken van de semi-bungalow:
- Ruime open leefruimte: Geniet van een indrukwekkende open leefruimte van 10 meter diep.
- Keuzevrijheid: Direct kiezen voor levensloopbestendig of alvast alles voorbereiden voor de toekomst, maar voorlopig genieten van een -woonkamer over de volledige breedte van de woning.
- Extra comfort boven: De eerste verdieping beschikt over (nog) een badkamer en twee (slaap-)kamers, ideaal voor gasten of als extra bergruimte.

Familiewoningen
Deze woningen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische leefomgeving.
Kenmerken van de familiewoningen:
- Ruimtelijk ontwerp: Met een beukmaat (breedte) van 5,10 meter is dit een fijne gezinswoning.
- Extra ruimte: Elk van deze familiewoningen is uitgerust met een ruime zolder, ideaal voor een werk- of studiekamer, waardoor je gemakkelijk thuis kunt werken of studeren in een rustige en afgezonderde ruimte.

Vrijstaande villa's
Deze vijf unieke villa's zijn speciaal ontworpen met een focus op luxe, comfort en ruimte voor groots leven. Elk detail van deze villa's weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit, van de doordachte architectuur tot de hoogwaardige afwerkingen.

Een eerste kijk op pure luxe
Het eerste schetsbeeld van onze vrijstaande villa's is al veelbelovend. Deze beelden beloven een thuis dat niet alleen esthetisch indrukwekkend is, maar ook functioneel uitmuntend, met ruimtes die zowel gastvrij als royaal aanvoelen. Wat vind jij van deze eerste indruk?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fase 2
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden