Waelse Weelde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - s-Gravenzande
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 188m2
Kaveloppervlak
131 - 1048m2
Inhoud
503 - 837m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Natuurlijk wonen in Waelse Weelde! Een schitterend nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig stijl. Waelse Weelde ligt in de ’s-Gravenzandse Waelpolder. Deze wijk heeft alles in zich om het de bewoners naar de zin te maken. Volop water, groen en recreatiemogelijkheden. Hier woon je vrij in een natuurlijke setting. Lekker down to earth met een gouden randje.

Stad, strand, groen en winkels dichtbij
Het fijne van Waelse Weelde is niet alleen de ruimtelijke en hoogwaardige opzet, ook de ligging ten opzichte van winkels en andere voorzieningen is ideaal. In nog geen 8 minuten fiets je naar het centrum van ’s-Gravenzande of Naaldwijk. En in 12 minuten fietsen ben je aan de kust voor een dagje strand of lekkere wandeling door de duinen. Tot slot is het centrum van Den Haag met de auto in 25 minuten te bereiken. Kortom, al het goede komt hier samen.

Het woningaanbod van Waelse Weelde
In Waelse Weelde komen eengezinshuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s in verschillende grootten. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door het moderne en eigentijdse ontwerp en door de witte gevel. Wil je graag ruimte om je heen? Dan zit je hier goed. De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water of met vrij zicht over het Westlandse kassenlandschap.

Toewijzing woningen bij start verkoop
Als je op zoek bent naar een nieuwbouw koopwoning in Waelse Weelde kun je voorrang krijgen bij de toewijzing. Dit regel je door je als woningzoekende in te laten schrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Klik hier voor meer informatie.
https://www.gemeentewestland.nl/wonen-bouwen-en-verbouwen/woning-kopen-of-huren/woningzoekende-inschrijven-nieuwbouw-koopwoning.html

Planning
Op dit moment wordt de procedure van de wijziging van het bestemmingsplan doorlopen en naar verwachting neemt dit proces tot in het tweede kwartaal 2022 in beslag. De start verkoop is medio april 2022 gepland. Vanaf dat moment zijn de prijzen bekend en is het mogelijk je op één of meerdere bouwnummers in te schrijven. Iedereen die als belangstellende staat ingeschreven, wordt via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waelse Weelde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
69
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden