Waelse Weelde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland - s-Gravenzande
Actueel aanbod

€ 540.000,- tot € 1.275.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 188m2
Kaveloppervlak
131 - 1048m2
Inhoud
503 - 837m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Duurzaamheid en milieu
De woningen in Waelse Weelde zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de woningen in Waelse Weelde klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Ook aan de natuur en het milieu is gedacht. Alle woningen worden uitgevoerd met een eigen regenton in de achtertuin zodat je regenwater kan gebruiken voor het sproeien van de tuin. De bergingdaken worden voorzien van groen en waar mogelijk zijn vogelkasten in de gevels aangebracht.

De bouw van de woningen is gestart in december 2022, de woningen kunnen naar verwachting in de tweede helft van 2024 worden bewoond.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waelse Weelde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 69 beschikbaar
Prijs
€ 540.000,- tot € 1.275.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden