Kavels Achter De Duinen - fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westland
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
350 - 800m2

Over dit project

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Met plezier nemen we u mee in de beleving van Kavels Achter de Duinen. Dit project is onderdeel van woongebied ‘Achter de Duinen’ in Westmade-Noord.

Het kavelaanbod

Kavels Achter de Duinen bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 350 tot 800 m². De kavels gaan gefaseerd in verkoop. De tuinligging van alle kavels is wisselend en grotendeels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Verkoopfase 1 telt 19 kavels. Ga aan de slag met uw architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar u altijd al van gedroomd hebt.

Interesse?
Wilt u op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf u dan in.
Ga naar de projectwebsite www.kavelsachterdeduinen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kavels Achter De Duinen - fase 1
Woningen
2 van 14 beschikbaar
Type woningen
Geschakeld, Vrije kavel

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden