Wonen aan de Gantel

Westland - Naaldwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

"Wonen aan de Gantel" introduceert een prestigieuze woonervaring langs de oevers van de Grote Gantel in Naaldwijk.
Dit project, een symbool van vernieuwing en verfijning, is ontworpen om een exclusieve levensstijl te bieden aan de toekomstige bewoners.

Met een aanbod van zowel vrijstaande woningen als tweekappers, aanlegplek voor een boot, een berging en twee parkeerplaatsen, beloven we een woongelegenheid die moderne elegantie koppelt aan verfijnde en uitgesproken architectuur.
Locatie
Gelegen in het dynamische Westland, biedt Naaldwijk een centrale maar rustige woonlocatie dicht bij steden als Den Haag en Rotterdam en het ontspannende Noordzeestrand. "Wonen aan de Gantel" profiteert optimaal van deze unieke locatie met gemakkelijke toegang tot belangrijke uitvalswegen en een scala aan recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Of je nu houdt van de natuur of de voorkeur geeft aan culturele uitjes, hier vind je altijd iets naar je zin.
Met een aanbod van ruime vrijstaande woningen en tweekappers die modern comfort combineren met esthetische schoonheid. De nieuwe ontwikkeling vervangt de bestaande bebouwing door woningen die zijn voorzien van een aanlegplek voor een boot, een berging en twee parkeerplaatsen, allemaal binnen een vredige, groene setting.

Het ontwerp is gericht op het maximaliseren van ruimte, licht, en integratie met de omgeving, waardoor een buurt ontstaat die zowel modern als exclusief is, omringd door natuur en voorzien van alle gemakken.

Voor meer informatie zie de projectwebsite www.wonenaandegantel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Gantel
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westland.

Aanmelden